Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Pathé Scheveningen
Website http://www.pathe.nl/scheveningen/
Omschrijving U heeft nu een unieke mogelijkheid voor een feestelijke incentive met uw medewerkers of relaties in één van de topbioscopen van Pathé! Neem uw gasten mee naar de spannende wereld van Hollywood en trakteer ze op een ochtend, middag of avond filmfun. Pathé biedt u drie fantastische mogelijkheden die op uw wensen afgestemd kunnen worden. Allereerst de cadeauvouchers. Een snel, makkelijk en effectief instrument om in te zetten voor relaties, prospects, medewerkers en hun familie. Daarnaast zijn er de corporate screenings en events inclusief keuzemogelijkheden voor catering. U ziet Pathé biedt u alle mogelijkheden voor een geslaagd event! U vindt onze bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Utrecht, Groningen, Eindhoven en Helmond.
Categorie Cultuur » Algemeen ,
Internet » Algemeen ,
Showbizz » Algemeen
Toegevoegd op 15-06-2008
Contactpersoon Perry


Relevante links

knikkebolziekte
De knikkebolziekte een ziekte veel erger is dan aids en toch blijft de mens de andere kant op kijken, deze fatale ziekte verandert kinderen in zombies.

Categorien: Internet » Algemeen

Muziekles
Wilt u uw muzikale ontwikkeling stimuleren? Muziek verbindt, daagt uit, verbetert de motoriek en is uitdagend. Excelleren in muziek is topsport.

Categorien: Showbizz » Algemeen

Elfstedentocht nieuws
Volg via Twitter het laatste elfstedentocht nieuws.

Categorien: Cultuur » Algemeen , Sport » Algemeen

Warmtepompboiler
Overweegt u de installatie van een warmtepompboiler voor de productie van sanitair warm water? Warmtepompboiler.net biedt u info en prijzen over de verschillende soorten warmtepompboilers die er op...

Categorien: Internet » Algemeen , Zakelijk » Algemeen , Zoeken » Algemeen

Van Leur Sierhekwerk
Van Leur Sierhekwerk is de hekwerkspecialist uit Brabant. Wij houden ons voornamelijk bezig met het vervaardigen van sierhekwerk, schuifpoorten en automatische poorten. Van...

Categorien: Cultuur » Algemeen , Elektronica » Algemeen , Winkels » Algemeen