Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel M.c. Costa - Allround Party DJ
Website http://www.mccosta.nl/
Omschrijving M.c. Costa is een allround Party DJ en daarom inzetbaar voor allerlei soorten feesten. Discotheek, discobar, bruiloft, verjaardagsfeest of privé-feest? Niets is hem te veel gevraagd! Altijd en overal weet hij weer voor verrassingen te zorgen en elke avond tot een muzikaal hoogtepunt te brengen. Zijn uitgebreide muziekrepertoire past hij dan ook continu aan op het aanwezige publiek, waardoor helemaal niemand iets tekort komt. Verzoeknummertjes zijn hierbij meer dan welkom, want M.c. Costa houdt van een informele sfeer met veel publieke interactie. Naast muzikaal entertainment kan bij M.c. Costa ook een complete drive-in show geboekt worden met onder andere een verlichte DJ booth, lichtshow, geluid en rook-machines! Neem voor de verschillende mogelijkheden omtrent deze materialen inclusief alle prijzen contact op via de website (www.mccosta.nl)
Categorie Fun » Discotheken ,
Fun » Evenementen ,
Media » Algemeen
Toegevoegd op 23-02-2018
Contactpersoon Marc Koster


Relevante links

dronepicker.nl
dronepicker is een leuke en informatieve website om drones te vergelijken of om te kijken of je er zelf een wilt bouwen

Categorien: Computers » Algemeen , Elektronica » Algemeen , Media » Algemeen

Hepa Media
Hepamedia produceert videocommercials voor websites, bedrijfsfilms, instructiefilms, evenement registraties,huwelijksreportages en videoclips voor bedrijven en particulieren.

Categorien: Media » Algemeen

50 jaar hoera het adres voor de betaalbare zanger,gitarist
U wordt binnenkort 50 jaartjes jong en zoekt de muzikant die niet alleen betaalbaar is maar ook dat repertoire heeft waar u lekker op kan dansen en veel herinneringen aan heeft? u wilt tevens dat...

Categorien: Fun » Algemeen , Fun » Evenementen , Tweedehands » Marktplaatsen

Ouderengeneeskunde
Naast dagelijkse clienten/patientenzorg wordt een pro-actieve inbreng verwacht met betrekking tot nieuwe ontwikkelingen en uit te zetten beleid.

Categorien: Fun » Evenementen

Vrijgezellenfeest Utrecht €12 p.p
3 Politieteams maken jacht op de ontsnapte vrijgezel! Razend spannend achtervolgingsspel in het centrum van Utrecht! Boek The Target snel via www.targetnederland.nl

Categorien: Computers » Games , Fun » Algemeen , Fun » Evenementen