Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel M.c. Costa - Allround Party DJ
Website http://www.mccosta.nl/
Omschrijving M.c. Costa is een allround Party DJ en daarom inzetbaar voor allerlei soorten feesten. Discotheek, discobar, bruiloft, verjaardagsfeest of privé-feest? Niets is hem te veel gevraagd! Altijd en overal weet hij weer voor verrassingen te zorgen en elke avond tot een muzikaal hoogtepunt te brengen. Zijn uitgebreide muziekrepertoire past hij dan ook continu aan op het aanwezige publiek, waardoor helemaal niemand iets tekort komt. Verzoeknummertjes zijn hierbij meer dan welkom, want M.c. Costa houdt van een informele sfeer met veel publieke interactie. Naast muzikaal entertainment kan bij M.c. Costa ook een complete drive-in show geboekt worden met onder andere een verlichte DJ booth, lichtshow, geluid en rook-machines! Neem voor de verschillende mogelijkheden omtrent deze materialen inclusief alle prijzen contact op via de website (www.mccosta.nl)
Categorie Fun » Discotheken ,
Fun » Evenementen ,
Media » Algemeen
Toegevoegd op 23-02-2018
Contactpersoon Marc Koster


Relevante links

Melkrock Tielt
melkrock festival belgië west-vlaanderen

Categorien: Fun » Evenementen

Kaartje kopen
Concert kaartjes kopen? of Festival, evenementen, theater, sport of iets anders? Lekker een dagje uit! Kom kijken naar de mogelijkheden en kies jouw kaartje uit!

Categorien: Fun » Evenementen

Eus.nl
Eus.nl is hét adres voor de verhuur van platbodemschepen in Friesland! Wij zijn wereldberoemd om onze skûtsje -, praam-, lemsteraak- en klipperevenementen voor bedrijven en groepen. Een...

Categorien: Fun » Evenementen

Bignose.eu
Bignose.eu > Films op TV, online radio, muziek lijsten, horse racing, telefoon terreur, ali osram, filmpjes, lachen en natuurlijk het laatste nieuws!

Categorien: Fun » Algemeen , Media » Algemeen , Nieuws » Algemeen

Met de kinderen op stap
Site met uitgaantips voor kinderen. Kinderrestaurant, dierentuinen, speeltuinen, attractieparken, agenda ect. De site is nieuw en wordt iedere dag aangevuld met nieuwe tips

Categorien: Dieren en Landbouw » Dierenpark , Fun » Evenementen