Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

Advertenties



Titel bedrijfsoverdracht
Website http://www.cvbinfo.nl
Omschrijving Het Centrum voor Bedrijfsopvolging adviseert, coacht en begeleidt ondernemers in het onoverzichtelijke en vaak emotionele traject van bedrijfsopvolging. Naast familieopvolging levert het CvB totaaladvies bij alle andere vormen van bedrijfsoverdracht binnen het MKB. Het CvB bestaat uit een aantal adviseurs die een jarenlange en brede ervaring in en/of met het bedrijfsleven hebben en zich aan het CvB hebben verbonden. De adviseurs werken altijd in tweetallen om zo een multidisciplinaire aanpak en continuïteit in de uitvoering te waarborgen. Zij zijn volstrekt ongebonden, spreken de taal van de ondernemer en stellen de belangen van de opdrachtgever centraal. Zo bieden de adviseurs ondernemers die hun bedrijf willen overdragen inzicht in de problematiek hier rondom zodat ondernemers op basis van het CvB-advies een keuze kunnen maken voor het traject dat leidt naar het beoogde resultaat. Zowel voor het gehele overname proces als voor specifieke vraagstukken, zoals financieringen, kunnen ondernemers bij het CvB terecht. De adviseurs van het Centrum voor Bedrijfsopvolging werken door het hele land vanuit de twee kantoren in Maartensdijk en Zwolle. Het CvB is een prominente speler op de Nederlanse markt, maar ook als het een buitenlandse transactie betreft.
Categorie Zakelijk » Algemeen ,
Zakelijk » Financieel ,
Zakelijk » Management
Toegevoegd op 30-08-2016
Contactpersoon Jaap van Zucht


Relevante links

Proefabonnement AD
Sluit nu een proefabonnement bij het Algemeen Dagblad.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Waardebeleggen
Deze weblog zal u voorzien in waardevolle informatie omtrent Value Beleggen. Die techniek houdt in dat je aandelen koopt die ondergewaardeerd worden door de beurs.

Categorien: Zakelijk » Algemeen , Zakelijk » Financieel

Residentie Administratiekantoor
Wij zijn een gevestigde onafhankelijke organisatie van fiscale en financiële professionals, gevestigd in Nederland. Wij zullen altijd de belangen van onze cliënten op het hoogste niveau plaatsen....

Categorien: Zakelijk » Financieel

Hudson Arnhem
Hudson biedt organisaties professioneel recruitment. Dit gebeurt middels assessments, werving en selectie. Werkgeversubsidies en financial incentives voor werknemers verhogen het effectief recruteren.

Categorien: Zakelijk » Algemeen , Zakelijk » Financieel , Zakelijk » Management

carkit inbouwen overzicht
carkit inbouw overzicht

Categorien: Elektronica » Inbouw apparatuur , Telecom » Algemeen , Zakelijk » Algemeen