Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Mediatraining
Website http://interviewconsult.nl/
Omschrijving Interviewconsult is gespecialiseerd in het voorbereiden van professionals op pittige vraaggesprekken. Woordvoerders worden voorbereid om te gaan met de media, managers en medewerkers van HRM leren sollicitatiegesprekken te voeren, politiemensen en fraude specialisten worden getraind op het verhoren van getuigen en van verdachten. Het aanbod van Interviewconsult bevat dus beide zijden van het vraaggesprek: zelf interviewen of juist geïnterviewd worden. De producten en diensten zijn onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: “omgaan met de media” en "leren interviewen”. Alle trainingen worden incompany gegeven en afgestemd op de behoefte van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van realistische rollenspellen, professionele trainingsacteurs met realistische en/of vertrouwde casuïstiek. Training en coaching door Interview wordt onder anderen verzorgd voor: Overheden/ rijksdiensten, Openbaar ministerie, Toezichthouders, Politie, Brandweer, Vakbonden, Belangenbehartigers, Advocaten, Beroepsverenigingen, Banken/ financiële instellingen, Zakelijke dienstverlening, Automotive, Farmaceutische industrie, Toerisme/ recreatie, Detailhandel, Ziekenhuizen, Zorginstellingen, Onderwijs en Vervoerbedrijven.
Categorie Communicatie » Algemeen ,
Educatief » Cursussen ,
Media » Algemeen
Toegevoegd op 19-10-2015
Contactpersoon Jaap van Zucht


Relevante links

Opleiding & Beroep.nl
Als jongere en als volwassene wil je leren en/of werken. Een leven lang. Hoe pak je dat aan? Deze site is er voor jou! Je kunt hier op zoek naar opleidingen en cursussen, beroepen en vacatures,...

Categorien: Educatief » Cursussen

Upc
UPC is een aanbieder van televisie, breedbandinternet en telefoniediensten. De afkorting UPC staat voor United Pan-Europe Communications.

Categorien: Media » Algemeen

Fran