Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Mediatraining
Website http://interviewconsult.nl/
Omschrijving Interviewconsult is gespecialiseerd in het voorbereiden van professionals op pittige vraaggesprekken. Woordvoerders worden voorbereid om te gaan met de media, managers en medewerkers van HRM leren sollicitatiegesprekken te voeren, politiemensen en fraude specialisten worden getraind op het verhoren van getuigen en van verdachten. Het aanbod van Interviewconsult bevat dus beide zijden van het vraaggesprek: zelf interviewen of juist geïnterviewd worden. De producten en diensten zijn onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: “omgaan met de media” en "leren interviewen”. Alle trainingen worden incompany gegeven en afgestemd op de behoefte van de klant. Er wordt gebruik gemaakt van realistische rollenspellen, professionele trainingsacteurs met realistische en/of vertrouwde casuïstiek. Training en coaching door Interview wordt onder anderen verzorgd voor: Overheden/ rijksdiensten, Openbaar ministerie, Toezichthouders, Politie, Brandweer, Vakbonden, Belangenbehartigers, Advocaten, Beroepsverenigingen, Banken/ financiële instellingen, Zakelijke dienstverlening, Automotive, Farmaceutische industrie, Toerisme/ recreatie, Detailhandel, Ziekenhuizen, Zorginstellingen, Onderwijs en Vervoerbedrijven.
Categorie Communicatie » Algemeen ,
Educatief » Cursussen ,
Media » Algemeen
Toegevoegd op 19-10-2015
Contactpersoon Jaap van Zucht


Relevante links

Cursussen
Wie op zoek is naar een interessante blog over cursussen en trainingen moet zeker hier eens kijken!

Categorien: Educatief » Cursussen

Website toevoegen
Gratis advertentie voor uw website. Plaats gratis uw website en promoot daarmee gratis uw website. De website advertentie is helemaal gratis.

Categorien: Communicatie » Algemeen , Internet » Algemeen

rubbermat,vloermatten, deurmatten,spaghettimat
Het grootste assortiment, de laagste prijzen wij verkopen professionele matten aan bedrijven en consumenten. Notrax en 3M zijn de professionele matten die in het assortiment zijn. Alles is uit...

Categorien: Communicatie » Algemeen , Winkels » Algemeen , Zoeken » Zoekmachine

Promoot Het Hier
Hier kunt u gratis uw website, dienst of product promoten. Promoothethier.nl, voor meer naamsbekendheid.

Categorien: Communicatie » Algemeen , Internet » Algemeen , Zakelijk » Algemeen

Bar Personeel horeca
Bar personeel in de horecabranche regelt u via LINQ

Categorien: Communicatie » Algemeen , Zoeken » Algemeen