Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Intern toezicht
Website http://www.acs-supervision.nl
Omschrijving ACS is een onafhankelijk adviesbureau met een aangenaam overzichtelijke omvang dat nationaal en internationaal opereert. ACS ontwikkelt kennis en draagt deze over door opdrachten uit te voeren. Dit doet ACS voor zowel het bedrijfsleven als de overheid. De beheersing van organisaties en verandering in organisaties is waar ACS zich op richt. ACS helpt u bij het oplossen, decteren, voorkomen en voorspellen van beheersproblemen. SuperVision Consult is de naam van een dienst van ACS met een duidelijke focus: het ondersteunen van Raden van Commissarissen, Raden van Toezicht en bestuurders in de uitoefening van de taken van de interne toezichthouder op ondernemingen. ACS Supervision kan u ondersteunen bij het ontwikkelen van een ondernemersprofiel, met daarin de risicoanalyse van de interne toezichthouder. Daarnaast kan ACS u adviseren bij de werving en selectie van bestuurders en commissarissen. Zij zorgen voor een zorgvuldige profilering. Ook doorvraagtrainingen, competentiegesprekken e.d. horen bij de diensten van ACS Supervision.
Categorie Relatie » Algemeen ,
Zakelijk » Algemeen ,
Zakelijk » Management
Toegevoegd op 08-01-2015
Contactpersoon Jaap van Zucht


Relevante links

Freight Frame
Freight Frame transporten

Categorien: Internet » Webbrowsers , Zakelijk » Algemeen

Samaco-webshop
Baden, whirlpools en douchebakken met een perfecte prijs kwaliteit verhouding. Samaco heeft tientallen jaren ervaring met de ontwikkeling, productie, verkoop en installatie van wellness- producten...

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Hako Kozijnen
Hako Kozijnen is een kozijnenfabriek gevestigd in Beverwijk. Aannemerij, opbouw, aanbouw, verbouw, renovatie, kozijnen, raamwerk, glaswerk, hang en sluitwerk.

Categorien: Vastgoed » Bouwbedrijven , Zakelijk » Algemeen

Schoonmaakbedrijf Leiden
Schoonmaakbedrijf Leiden levert allerlei soorten schoonmaakdiensten. Door onze organisatiestructuur zijn we in staat fikse kostenbesparingen te realiseren, die ten goede komen voor al onze klanten.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

projectleiding waterbodem
Van der Zwaan kan als projectleider waterbodem uw project tot een succes begeleiden. Van der Zwaan heeft al sedert 1988 ervaring als projectleider waterbodem. Veel ervaring is er op het gebied van...

Categorien: Zakelijk » Management