Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Dashboard camera
Website http://www.onlinepakhuis.nl/producten/beeld-en-geluid/dashcams/dashcam-modellen/
Omschrijving dashboard camera koopt u bij onlinepakhuis. bij onlinepakhuis vindt u verschillende dashboard camera. onder andere de gs1000 dashboard camera, de k6000 dashboard camera en de gs500 dashboard camera. het grote voordeel van deze modellen is dat zij allen zijn voorzien van bewegingsdetectie. de bewegingsdetectie zorgt ervoor dat zodra de auto geparkeerd staat en er is contact met een andere auto, de dashboard camera begint op te nemen. zo weet u wie de schade heeft veroorzaakt en dit kunt u gebruiken als bewijs voor de verzekering. ook zorgt de bewegingsdetectie ervoor dat beelden die zijn opgenomen tijdens een aanrijding niet worden overschreven zodra het geheugen vol staat. naast de bewegingsdetectie zijn de dashcam camera’s voorzien van een nightvision modus. dit betekent dat de camera ook in de nacht een duidelijk beeld opneemt van zijn omgeving. dus als u op zoek bent naar net dat stukje extra zekerheid? bestel dan een dashboard camera op onlinepakhuis! dashboard camera voor 16:00 besteld morgen in huis!
Categorie Elektronica » Algemeen ,
Winkels » Webwinkels
Toegevoegd op 01-06-2014
Contactpersoon hendric


Relevante links

Tuinhekken
Leuke tuinhekken in verschillende soorten en maten voor een zeer scherpe prijs! Wij verkopen ook schuttingen, tuinschermen en tuindeuren.

Categorien: Winkels » Webwinkels

Spoelbak
Voor een spoelbak van graniet of gewoon van RVS kunt u online terecht bij Spoelbakken Winkel, een webshop gespecialiseerd in merken van Franke tot ABK.

Categorien: Winkels » Algemeen , Winkels » Webwinkels

Bewakingscamera met 5 jaar garantie!
Betrouwbare bewakingscamera met meer dan 3 jaar garantie. Koop uw bewakingscamera via professionals en bespaar enorm veel geld en ellende!

Categorien: Winkels » Webwinkels

www.beamerwebwinkel.com
Op zoek naar een goede beamer? Op Beamerwebwinkel.com vindt u beamers van alle merken, bijvoorbeeld BenQ, Sony, Panasonic en meer. De beamers kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden,...

Categorien: Elektronica » Algemeen

schotel expert
Schotel expert installeert en repareert alles op het gebied van schotel accessoires. Tevens doen wij in en verkoop van satelliet ontvangers en accessoires. Wij leveren HD tv voor een goede prijs...

Categorien: Computers » Hardware , Internet » Telecom , Winkels » Webwinkels