Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel http://www.novisell.nl/beachbody-focus-t25-fitness-workout-dvd
Website http://www.novisell.nl/beachbody-focus-t25-fitness-workout-dvd
Omschrijving Focus T25 is een geweldig, effectief fitnessprogramma, waarmee u razendsnel gewicht zult verliezen en spieren zult trainen. Maar het komt niet vanzelf, de workouts van Shaun T. zijn pittig maar zeker niet onmogelijk. Het hele T25 traject duurt 10 weken, 5 dagen per week, 25 minuten per dag. De eerste vijf weken wordt de basis gelegd met de eerste 4 workout DVD's en daarna bent u klaar voor het beta-programma. Hierin traint u nog harder, zwaarder en effectiever, maar een goede basis is belangrijk. En u hoeft niet bang te zijn dat het niveau voor u te hoog of te laag is. De sporters zijn tijdens de workout verdeeld in twee groepen. Eén groep doet de workout op hoog niveau, de andere groep op beginnersniveau. U kunt zelf bepalen bij welke groep u aansluit.
Categorie Gezondheid » Afvallen
Toegevoegd op 10-04-2014
Contactpersoon Rick de Jong


Relevante links

Disolut.com
Heeft u een lactose-intolerantie en verdraagt u geen lactose (melksuiker)? Probeer een proefmonster Disolact lactase en ontdek dat ook u weer een ijsje kunt eten.

Categorien: Gezondheid » Afvallen

Afvallen met koffie
Afvallen met groene koffie

Categorien: Gezondheid » Afvallen

Droog trainen
Alles wat je moet weten over droog trainen! Wanneer je deze informatie toepast, heb je in de zomer een super fit lichaam!

Categorien: Gezondheid » Afvallen , Gezondheid » Algemeen , Gezondheid » Voeding

Tips snel afvallen online direct
Heeft u informatie nodig die u helpt bij het afvallen? Wij hebben een ideale website voor u gevonden die allerlei informatie geeft over afvallen. Op de website zijn diverse artikelen te vinden die...

Categorien: Gezondheid » Afvallen

Crash dieet
Ons programma draait geheel om het herstellen van de hormoonhuishouding. Hierdoor krijg je een strakker lichaam zonder honger te lijden. Je vetverbranding in rust neemt toe waardoor je vet zal...

Categorien: Gezondheid » Afvallen