Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Flexkom biedt het MKB een klanten-bindings-concept dat uniek is.
Website http://www.flexkomonline.nl
Omschrijving Flexkom biedt het MKB een klanten-bindings-concept dat uniek is. Het is het eerste klantenbindings-concept waaraan u als ondernemer aan kunt verdienen. U verdient mee aan alle transacties die uw klanten doen, die ooit van u als mkb'er, winkelier, middenstander, kapsalon, bakker, slager, restaurant enz. een Flexkom-klantenkaart hebben gekregen Veel retailers gebruiken klantenkaarten om klanten te identificeren en te belonen voor hun loyaliteit aan de winkel. Flexkom doet het hetzelfde, maar dan net even anders. Klantenkaarten maken het mogelijk om kennis op te doen over klanten en een betere relatie met ze op te bouwen.
Categorie Communicatie » Algemeen ,
Elektronica » Algemeen ,
Winkels » Algemeen
Toegevoegd op 05-04-2014
Contactpersoon Paul


Relevante links

DOVDW
Heeft u behoefte aan een laagdrempelig gesprek over de oorzaak van de mogelijke leerproblemen van uw kind? Kom in gesprek bij De Onderwijspraktijk van de Wijk.

Categorien: Communicatie » Algemeen , Zakelijk » Algemeen

Toolstation
Toolstation is een van de snelstgroeiende leveranciers van gereedschappen, accessoires en bouwproducten voor de vakman en serieuze doe-het-zelvers.

Categorien: Winkels » Algemeen , Winkels » Webwinkels

Goedkope plastic bekertjes
Bij koffiebekerbestellen.nl kunt u online uw koffiebekertjes bestellen. U kunt ze laten bedrukken, en kunt kiezen uit kartonnen of plastic bekertjes.

Categorien: Voedsel » Algemeen , Winkels » Algemeen , Winkels » Webwinkels

facesign shop
Face Signing verzorgt bewegwijzering, binnen en buitenreclame en presentatie materialen voor alle doelgroepen. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid, eerlijke prijzen, service, snelle leveringen...

Categorien: Communicatie » Algemeen , Zakelijk » Algemeen

Bewakingscamera kopen
Bewakingscamera in HD met de laatste en beste techniek. Ook installatie voor bedrijf en particulier

Categorien: Elektronica » Algemeen , Winkels » Algemeen , Winkels » Webwinkels