Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel TopGoal
Website http://www.top-goal.nl
Omschrijving Uitstekende delen aan een goal kunnen de spelers en doelman verwonden. Het net van een TopGoal zit daarom inwendig. Het net-koord valt met de bevestigingshaken in het profiel en sluit daarmee de opening in het profiel af. Hierdoor kunnen kinderen ook niet gemakkelijk met hun vingers in de opening komen. De meeste goals moeten nogal wat doorstaan. Top- Goals zijn daarom uitzonderlijk stevig gemaakt. Door middel van de unieke, gekleurde, aluminium gietstukken worden zeer stevige hoekbevestigingen gerealiseerd. Lees meer over onze antivandalisme doeltjes. Het net van een TopGoal wordt bevestigd met roestvrijstalen bevestigingshaken van verenstaal. De levensduur van deze haken wordt niet, in tegenstelling tot de vaak gebruikte kunststof haken, verkort door wisselende temperaturen en zonlicht. Een TopGoal is bijzonder stevig. De unieke constructie is vervaardigd van duurzame materialen die garant staan voor een lange levensduur. De netten zijn bovendien eenvoudig opnieuw strak te spannen, waardoor TopGoals er nooit slordig bij hoeven te staan. Verder heeft een TopGoal nauwelijks onderhoud nodig. Dankzij de unieke hoekstukken zijn de TopGoals eenvoudig zelf in en uit elkaar te schroeven. De bevestigingshaken worden met een bijgeleverd gereedschap eenvoudig losgemaakt uit het profiel. Ondanks de vele voordelen en het unieke karakter is een TopGoal niet naar verhouding kostbaar in de aanschaf. Daarnaast heeft een TopGoal een langer dan gemiddelde levensduur. ReRo Sports is voortdurend bezig het assortiment uit te breiden met kwalitatief hoogstaande en innovatieve producten voor de sportbranche.
Categorie Sport » Algemeen ,
Sport » Sport accessoires ,
Sport » Voetbal
Toegevoegd op 03-02-2014
Contactpersoon Halters


Relevante links

De beste Weightgainer
Heb je last van ondergewicht? Probeer dan een krachtige Weightgainer van Body-Supplies, en krijg weer een gezond gewicht!

Categorien: Sport » Sport accessoires

Thermo ondergoed
webshop met Europese topkwaliteit Thermo ondergoed, Outdoorkleding, Donskleding, Noorse truien en sportieve fashion.

Categorien: Sport » Sport accessoires , Winkels » Webwinkels

Fietsenwinkel Helmond
Beste, Ik wil mezelf graag aanmelden voor uw website. Alvast bedankt.

Categorien: Sport » Algemeen

Brazilië, meer dan voetbal alleen
Het “Land van de Voetbal” zal in 2014 niet alleen de ster van de film, maar ook de filmzaal zelf zijn. Brazilië als gastland van het Wereldkampioenschap voetbal. Het voetballand bij uitstek...

Categorien: Sport » Voetbal

Trampolines
Trampoline kopen? Bij tuin trampoline hebben wij alle informatie over kwaliteit en de beste aanbiedingen.

Categorien: Fun » Algemeen , Sport » Algemeen , Winkels » Webwinkels