Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Analytisch Vermogen
Website http://www.analytischvermogen.com
Omschrijving De ontwikkeling van analytische vaardigheid is vooral van belang voor elk beroep waar mensen nodig zijn voor het verwerven en evalueren van informatie. Een arts gebruikt deze vaardigheid op een dagelijkse basis om gegevens over een patiënt te verzamelen, synthetiseren, en bepalen wat het betekent. Ook een beurs analist bij een financiële onderneming past dezelfde soort logica en kritisch denken aan zijn werk. Veel van deze vaardigheden worden aangeleerd in de opleiding als mensen leren over vaardigheden die specifiek zijn voor hun werk, zoals hoe je statistische analyse toe te passen op de beurs op zinvolle prognoses te genereren.
Categorie Communicatie » Algemeen ,
Educatief » Algemeen ,
Zakelijk » Management
Toegevoegd op 12-10-2013
Contactpersoon paulus


Relevante links

Contracten
AalberQ staat al jaren bekend om haar veelzijdige expertise. Of het nu gaat om Goederen- recht, Ondernemingsrecht of Verbintenissenrecht; wij hebben de juiste mensen!

Categorien: Educatief » Algemeen , Literatuur » Algemeen , Zakelijk » Algemeen

Supreme Relatiegeschenken
Kerstpakketten is onderdeel van Supreme Relatiegeschenken, sinds jaar en dag dé leverancier van relatiegeschenken uit Twente en omstreken. Onze jarenlange kennis en ervaring in relatiegeschenken...

Categorien: Communicatie » Algemeen , Winkels » Algemeen , Winkels » Webwinkels

Administratiekantoor-Boekhouder
Overweegt u een administratiekantoor of boekhouder in te schakelen? Een goede keuze! Een administratiekantoor of boekhouder neemt u namelijk veel werk en zorgen uit handen! Natuurlijk kost dat wel...

Categorien: Communicatie » Algemeen , Zakelijk » Algemeen , Zakelijk » Financieel

Topgeheimen
Topgeheimen.nl is een geheimen community, waarop mensen anoniem hun geheimen kunnen delen. De website geniet landelijke bekendheid; o.a. Libelle, Fancy, Computer Idee schreven over de site.

Categorien: Communicatie » Algemeen , Relatie » Communicatie sites

Beursmedewerker
Beursmedewerker voor evenementen, beurzen of congres

Categorien: Communicatie » Algemeen , Zakelijk » Algemeen , Zakelijk » Management