Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Maximale kamerhuur
Website http://www.toekomststrategie.nl/maximale-kamerhuur/
Omschrijving Vooral in een gewilde stad als Amsterdam heerst er een tekort aan studentenkamers, hetgeen door vastgoedbezitters maar al te graag wordt omgezet in vastgoedrendement middels hoge huren. Mede hierdoor is zowel de prijs die maximaal gevraagd mag worden voor een kamer als de jaarlijkse verhoging van de overeengekomen kamerhuurprijs wettelijk vastgelegd.
Categorie Nieuws » Algemeen ,
Vastgoed » Algemeen ,
Zakelijk » Financieel
Toegevoegd op 02-09-2013
Contactpersoon kamerhuur


Relevante links

GEEN LENING DOOR BKR
Veel Nederlanders hebben op onrechtmatige wijze een BKR notering opgelopen waardoor ze niet in aanmerking kunnen komen voor een lening, hypotheek of gsm abonnement. Wij kunnen u helpen.

Categorien: Zakelijk » Financieel

huis te koop aanbieden
Gratis je vastgoed en immo adverteren op het internet, het kan op www.immotekoop.eu Immo zoekertje in Nederland en Belgiƫ gratis plaatsen.

Categorien: Vastgoed » Algemeen , Vastgoed » Makelaars , Vastgoed » Wonen

Meerdere Leningen Tegelijk Afsluiten?
Wilt u meerdere leningen afsluiten tegelijk, ook dit is zeker mogelijk. Erg handig wanneer u voor verschillende doelen leningen nodig heeft dan kunt u deze apart houden en apart betalen. Uiteraard...

Categorien: Zakelijk » Financieel

Achtergestelde Lening
Een lening waarbij diegene die geld uitleent achtergesteld wordt op andere schuldeisers, wordt een achtergestelde lening genoemd. Een lening met vaak een hoger rentepercentage en meer risico.

Categorien: Zakelijk » Algemeen , Zakelijk » Financieel

WinWin Administratie
WinWin Administratie biedt u deskundige hulp bij uw administratie en fiscale zaken. Bij WinWin Administratie kunt u rekenen op een persoonlijke benadering, no-nonsens mentaliteit en snelle...

Categorien: Zakelijk » Algemeen , Zakelijk » Financieel