Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Investeerders aangeboden
Website http://www.adviesfinanciering.nl/investeerders-aangeboden/
Omschrijving Met enige regelmaat adviseren wij bedrijven die middels het verkopen van een minderheidsbelang, meerderheidsbelang of een totale overname kapitaal wensen op te halen. Deze bedrijven zijn naast kapitaal tevens veelal op zoek naar kennis, ervaring en een netwerk. Wilt u investeren in niet-beursgenoteerde bedrijven? Neemt u dan gerust contact met ons op.
Categorie Zakelijk » Algemeen ,
Zakelijk » Financieel ,
Zakelijk » Management
Toegevoegd op 08-05-2013
Contactpersoon Investeerders


Relevante links

Attema Metaal Recycling
Firma W. Attema is een recyclingbedrijf dat bestaat sinds 1 augustus 1980. Wij zijn gespecialiseerd in milieuvriendelijke metaalrecycling. Daarnaast houden wij ons bezig met computer recycling,...

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Bert Jonk Autoverhuur
Bert Jonk Autoverhuur is een autoverhuur bedrijf voor Personen, Bestel, Vracht, Verhuis en Koel/Vrieswagens wij verhuren vanuit drie locaties Purmerend, Zwaag en op Oude Meer (Schiphol Amsterdam).

Categorien: Voertuigen » Auto , Zakelijk » Algemeen

Arbeidsbemiddeling
Ruzie of conflicten komen vaak voor in werksituaties, dit kunt u oplossen door Mediation in te zetten. Een onafhankelijke mediator begeleid werkgever en werknemer naar de beste oplossing.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Lening & Geld Lenen
Op zoek naar een lening dan doet u er goed aan de leningen te vergelijken, de actuele rentes te bekijken en veel informatie in te winnen. Dit alles vindt u op www.lening-geld-lenen.nl -...

Categorien: Nieuws » Algemeen , Zakelijk » Financieel , Zoeken » Algemeen

Relatiegeschenken
U bent op zoek naar geschikte relatiegeschenken? Kijk dan eens op de website!

Categorien: Zakelijk » Algemeen