Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel EilandJobs
Website http://www.eilandjobs.nl
Omschrijving Werken op een waddeneiland! Het is eens een keer iets anders dan anders! Het is leuk, uitdagend en avontuurlijk. Kortom een horecabaan of horecabijbaan die je niet zal vergeten en bovenal zijn de verdiensten ook nog eens erg goed. Eilandjobs is de horecapersoneels-specialist op het gebied van horecawerk voor de waddeneilanden. Met een jarenlange ervaring op het gebied van het uitzenden van enthousiaste mensen naar hotels en restaurants opSchiermonnikoog, Ameland, Terschelling, Vlieland en Texel. We kennen alle leuke horecabedrijven en weten we ook dat deze bedrijven de zaken goed voor elkaar hebben. Werken op een waddeneiland is één ding, maar daarnaast moet er veel geregeld worden; een slaapplek, maaltijden en je wilt natuurlijk graag zo snel mogelijk je geld op je bankrekening. Laat ons dit goed voor jou regelen.
Categorie Fun » Algemeen ,
Vakantie » Algemeen ,
Zakelijk » Algemeen
Toegevoegd op 29-04-2013
Contactpersoon EilandJobs


Relevante links

RVI Logistics
Palletopslag? Rvi Logistics biedt u betaalbare opslag en warehousing als uw logistieke dienstverlener. Goed toegankelijk en centraal gelegen!

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Een vakantiehuis of vakantievilla huren in de Costa Blanca
Voor een actieve of zon vakantie in de Costa Blanca vindt u hier diverse mogelijkheden. U kunt in de Middellandse zee duiken, snorkelen, zeilen. Verder zijn er diverse mogelijkheden voor fietsen,...

Categorien: Vakantie » Algemeen , Vakantie » Wintervakantie , Vakantie » Zomervakantie

Goedkoop geld lenen direct
Goedkoop geld lenen wordt steeds interessanter omdat de rente erg laag is. Op onze site vind u de informatie om het vandaag te regelen.

Categorien: Zakelijk » Algemeen , Zakelijk » Financieel

Enkel glas
Bij aaglashandel kunt u terecht voor verschillende soorten glas, zoals enkel glas.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Verstopping Nederland
Verstopping-Nederland mag zich door zijn veelzijdigheid een echte rioolexpert noemen. De medewerkers van ons bedrijf hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het loodgietersvak.

Categorien: Zakelijk » Algemeen