Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel scootmobielen
Website http://scootmobielroutes.wordpress.com/2013/02/04/noordzeeroute-zuid-holland/
Omschrijving Het startpunt van deze scootmobielroute is Motel v.d. Valk(Haagse Schouw), Haagsche Schouw 14 in Leiden. U kunt hier komen via de A4 vanuit Den Haag, u neemt dan de afslag Leiden-Zuid nr. 9. Als u deze afslag neemt kunt u het hotel meteen al zien liggen. Als u de A4 vanuit Rotterdam neemt, moet u bij de afslag Leiden/Zoeterwoude dorp eraf. Dan gaat u bij de stoplichten naar links, richting Voorschoten. Daarna gaat u bij het 4de verkeerslicht rechtsaf(dat is de churchillaan die overgaat in de doctor Lelylaan). Als u aan het eind van deze weg aankomt gaat u naar rechts, richting Stevenshof. Aan uw rechterhand, over de brug, ligt het hotel. Wanneer u over de A4 uit Amsterdam komt moet u richting Leiden-West (A44) en dan neemt u afslag nr. 8 Leiden/Katwijk/Valkenburg. Daarna gaat u bij de eerste stoplichten links en bij de tweede verkeerslichten rechts. Als u nu de weg volgt en de brug over gaat ziet u aan uw rechterhand het hotel.
Categorie Fun » Algemeen ,
Vakantie » Algemeen ,
Voertuigen » Algemeen
Toegevoegd op 25-02-2013
Contactpersoon Iris van Daalen


Relevante links

Toertocht Kalender
Toertocht Kalender heeft het beste overzicht voor wielrennen en het rijden van toertochten in Nederland, Belgie en Europa.

Categorien: Fun » Algemeen , Gezondheid » Algemeen , Sport » Algemeen

Visum Turkije
Om naar Turkije op vakantie te mogen moeten wij een Visum aanvragen. Een zogenaamde e-Visum voor Turkije. Het e-Visum is verplicht voor alle Nederlanders, ook kinderen omdat kinderen niet zonder...

Categorien: Vakantie » Algemeen

AB Transport
Beste, Ik wil mezelf graag aanmelden voor uw website. Alvast bedankt.

Categorien: Voertuigen » Algemeen , Voertuigen » Auto , Zakelijk » Algemeen

Ardeche Zwemmen
Zwemmen in de Ardeche is heerlijk. Op tal van kan men zwemmen in de Ardeche. Direct vanaf een camping of juist van een heerlijk zandstrand aan de Ardeche. Hier alle info over zwemmen in de Ardeche.

Categorien: Vakantie » Algemeen , Vakantie » Autovakantie , Vakantie » Zomervakantie

audiomonster
Zoek en luister naar je favoriete muziek.

Categorien: Fun » Algemeen , Internet » Algemeen , Media » Algemeen