Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Wil jij ook op kamp dit jaar? Kom naar Fun2stay!!!!!
Website http://www.fun2stay.nl
Omschrijving Welkom bij Fun2stay zomerkampen! Fun2Stay zomerkampen is een organisatie die het voor ieder kind mogelijk wil maken om op kamp te gaan. We bieden actieve kampen voor jeugd en jongeren van 7-15 jaar. Vanaf eind 2012 is YMCA vakanties overgegaan in Fun2stay zomerkampen. Fun2stay zomerkampen is onderdeel van YMCA kampeercentra met meer dan 80 jaar ervaring. Duizenden kinderen en jongeren in Nederland zijn bij ons op kamp geweest. Ook jij bent van harte welkom! Kijk snel op: www.fun2stay.nl Onze lokatie: Alle fun2stay zomerkampen worden georganiseerd op het prachtige terrein van YMCA kampeercentrum in Leusden, midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Tussen de bomen liggen 9 kampen met vooraf opgezette tenten voor maximaal 7 deelnemers. Ieder kamp heeft een grote eettent waar gegeten word en die natuurlijk ook voor spelletjes en andere activiteiten gebruikt kan worden. Centraal op het terrein ligt de grote kampschuur, waar de professionele keukenbrigade zorgt voor 3 heerlijke maaltijden per dag. In de kampschuur bevinden zich ook douches, toiletten snoepwinkeltje en een grote zaal voor activiteiten zoals bijvoorbeeld een gave disco. Nadat de vorige kampschuur door brand is verwoest, is er een splinternieuw pand neergezet met moderne faciliteiten. Wie zijn wij? Ieder kind op kamp!: Onze missie is: ieder kind op kamp. Onze stafleden zetten zich belangeloos in om alle deelnemers een fantastische week te bezorgen. Dankzij de inzet van deze deskundige vrijwilligers kunnen we de prijs laag houden. Door optimaal gebruik te maken van de reeds aanwezige faciliteiten van YMCA Kampeercentra, bieden wij kampen aan van hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Wij streven ernaar op zoveel mogelijk kinderen op kamp te laten gaan. Veiligheid en kwaliteit: Veiligheid staat bij ons centraal. Om te zorgen voor kwaliteit in de begeleiding worden alle stafleden uitvoerig getraind en beschikken zij over een ‘Verklaring omtrent gedrag’, die door de overheid word verstrekt. Door de kennis van onze staf en de intensieve begeleiding van ong 5 deelnemers per staflid geven wij uw kind net dat beetje meer tijdens de kampweek. Via de staf kunt u te alle tijde geïnformeerd worden over hoe het met uw kind gaat. Voor de veiligheid hebben we eigen materiaal dienst die alle gebruikte materialen controleert. Overzicht aanbod kampen: Kinderkampen Middenkampen Tienerkampen Gamekampen Theater kampen Ponykampen Voor meer informatie , vragen of een brochure ga naar www.fun2stay.nl info@fun2stay.nl 0342-452017 (boekingskantoor) 033-4940330 (lokatie)
Categorie Vakantie » Algemeen ,
Vakantie » Jongerenvakantie ,
Vakantie » Zomervakantie
Toegevoegd op 13-02-2013
Contactpersoon Fun2stay


Relevante links

Turks Stoombad Rotterdam
Turks Stoombad Rotterdam, Sauna Rotterdam, Zonnebank Rotterdam

Categorien: Fun » Algemeen , Uiterlijk en Verzorging » Algemeen , Vakantie » Algemeen

Goedkoop Reizen
GoedkoopReizen.info reisaanbiedingen naar o.a. Canarische eilanden, Turkije, Egypte en nog veel meer... Goedkope lastminutes, vliegtickets en cruise reizen.

Categorien: Vakantie » Algemeen , Vakantie » Lastminutes , Vakantie » Vliegtickets

Zon Vakantiehuizen
Zon Vakantiehuizen biedt een uniek aanbod van vakantiehuizen, appartementen, villa's en chalets door heel Europa in alle prijsklassen. Bij ons begint uw vakantie al direct online. Met behulp van...

Categorien: Vakantie » Algemeen , Vakantie » Autovakantie , Vakantie » Zomervakantie

Reizen vergelijken
Op onze website vind je het aanbod van 8 reisorganisaties. Op deze manier vind je makkelijk de beste en goedkoopste vakanties.

Categorien: Vakantie » Zomervakantie

Singlereis
Singlereis online boeken! Goedkope en exclusieve singlereizen en singlevakanties voor singles en alleenstaanden.

Categorien: Vakantie » Algemeen , Vakantie » Jongerenvakantie , Vakantie » Reisbureaus