Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Shaolin Kung Fu Nijmegen: How Chuen Monkey Kungfu
Website http://www.howchuenmonkeykungfu.nl
Omschrijving Shaolin Kung Fu: How Chuen Monkey Style Elke donderdagavond in Nijmegen in de gymzaal Weezenhof 3003 van 20:30 - 22:00 onder leiding van Sifu Fred Decramer zelf. How Chuen (in het chinees ” Hóu Quán “, vertaald “vuist van de aap”) is een een zeldzame variant van de “aapstijl” binnen de Shaolin Kung Fu. Letterlijk vertaald betekent het “Monkey Fist”. Waar de meeste aapstijlen veel laag bij de grond werken (springen, rollen), gaat het hier om een hoge aapstijl, een stuk toegankelijker voor de westerse mens omdat er niet zoveel acrobatiek mee gemoeid is. Kenmerkend voor de How Chuen zijn korte, vlugge bewegingen en trappen niet hoger dan de middel. De stijl is dan ook uitermate geschikt voor toepassing in kleine ruimten waarbij er geen mogelijkheid is om langgerekte stoten of trappen uit te voeren.
Categorie Sport » Algemeen
Toegevoegd op 12-02-2013
Contactpersoon Dico Vlijbeek


Relevante links

Niek Warrink
Personal Training in Amsterdam

Categorien: Nieuws » Sport , Sport » Algemeen , Sport » Sport accessoires

eBike-EFOS ombouwsets
Bouw u fiets om met een ombouwset van EBIKE-EFOS naar een elektrische fiets.

Categorien: Cultuur » Algemeen , Internet » Algemeen , Sport » Algemeen

Happyrainydays
Bij webshop Bike and Outdoor bent u wat betreft HappyRainyDays aan het goede adres. Bike and Outdoor verkoopt online en offline hippe regenkleding. Wij zijn nu een jaar officieel dealer van dit...

Categorien: Sport » Algemeen

Vechtsport Nederland
Een informatieve website over vechsporten en vechtsport scholen in Nederland.

Categorien: Sport » Algemeen

ned-golf
Ned-golf.nl is een online golfshop die golfclubs en golfballen van topmerken als Titleist, Callaway, Nike, Mizuno, TaylorMade en Odyssey verkoopt. Kwaliteit golfclubs, voor een aantrekkelijke prijs!

Categorien: Sport » Algemeen