Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Te huur luxe appartement Vreedenburgh 35 1251 SH Laren NH
Website http://www.spqnr.nl/Vreedenburgh_35_Laren/TE_HUUR.html
Omschrijving Dit luxe hoekappartement in het Gooi is te huur op basis van de leegstandswet. Er is een ruime lift aanwezig naar de 1e verdieping. Dit knusse appartement is in het centrum van Laren gelegen op een schitterende locatie. Dichtbij de uitvalswegen naar de A1 en de A27. Het appartement heeft een eigen parkeerplek op gemeenschappelijk terrein. Bovendien is er voldoende gratis parkeerruimte voor uw gasten aanwezig. Met een zonnig balkon en winkels op loopafstand. Er is tevens een eigen ruime berging begane grond voor uw fietsen. Het voormalige 3 kamer appartement is thans voorzien van 1 ruime slaapkamer, een luxe open keuken met inbouw apparatuur. Een mooie badkamer met ligbad en hoogwaardige kasten. Toilet is apart.
Categorie Vastgoed » Algemeen ,
Vastgoed » Makelaars ,
Vastgoed » Wonen
Toegevoegd op 04-01-2013
Contactpersoon Jeffrey Lew


Relevante links

Mozaiek tegels voor de badkamer
Mozaïekjes.com is in 2003 opgericht met als doel mooi en betaalbare mozaïek aan een groot publiek te leveren. Wij streven ernaar om kwaliteit te leveren voor een eerlijke en betaalbare prijs.

Categorien: Vastgoed » Wonen

Meubelzaak Woonidee
Woonidee is een meubelwinkel met een laag tot hoog budget met een zeer goede reputatie. Als u hulp nodig heeft met het naar wens inrichten van uw woning dan bent u bij ons aan het juiste adres,...

Categorien: Vastgoed » Wonen , Winkels » Algemeen

Zonnepanelen Den Haag
Zonnepanelen zijn hot in Nederland! Niet zo verwonderlijk want het is wellicht de beste investering die u kunt doen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Categorien: Vastgoed » Wonen

Daksystemen Nederland v.o.f.
U zoekt een dakdekker bij u in de regio? Neem contact op met Daksystemen Nederland voor een vrijblijvend advies. Werkzaam in de regio groot Amsterdam en het Gooi.

Categorien: Vastgoed » Algemeen , Vastgoed » Bouwbedrijven , Zakelijk » Algemeen

Bouw personeel friesland
Als je een woning of een bedrijfspand gaat bouwen dan heb je vaak verschillend personeel voor een korte periode nodig. Nu is er een bedrijf waar je terecht kunt voor het uitbesteden van vrijwel...

Categorien: Vastgoed » Algemeen