Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Cactus Beauty Oil
Website http://www.cactusbeautyoil.nl
Omschrijving Cactuszaadolie Cactus Beauty Oil brengt als eerste in Nederland het 100% natuurproduct cactuszaadolie op de markt. De koudgeperste olie uit de zaden van de cactusvijg is zeer waarschijnlijk het beste schoonheidsproduct dat ooit door moeder natuur is gemaakt. Het is één van de duurste oliën van de wereld, maar tegelijkertijd ook een van de meest begeerde cosmetische producten. Door zijn rijke samenstelling vermindert cactusolie rimpels, verzacht het de huid en maakt het haar en nagels gezond en sterk. Cactusolie maakt dat u er jong en stralend uitziet! Wilt u uw huid verwennen? Gebruik dan Cactus Beauty Oil, het 100% natuurlijke en biologische verzorgingsmiddel voor uw huid, haar en nagels. De cactusolie is uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging en is geschikt voor elk huidtype. Eigenschappen Het geheim van cactusolie ligt in zijn unieke samenstelling. Deze olie is zeer rijk aan o.a. vitamine E (tocoferol), vetzuren (linolzuur 65%) en sterolen (Beta-sitosterol 79%). Vitamine E (tocoferol), wordt als één van de krachtigste biologische antioxidanten beschouwd. De hoeveelheid tocoferol in cactusolie is ongeveer 1000 mg/kg. Ter vergelijking: bij arganolie is dat ongeveer 620 mg/kg. Cactusolie heeft de volgende cosmetische eigenschappen: - Cactusolie heeft een anti-rimpel en huidhelend effect. Deze vermindert het aantal en de diepte van rimpels. De olie vervaagt en voorkomt kringen en wallen onder de ogen. Daarnaast heeft het ook een helende en herstellende werking voor littekens en zwangerschapsstriemen. - Cactusolie stimuleert de regeneratie en oxygenatie van de huid en geeft het elasticiteit en hydratatie. De grote hoeveelheid tocoferol in de olie beschermen tegen oxidatie en vrije radicalen. - Cactusolie versterkt het haar en geeft het glans, hydratatie, voeding en flexibiliteit. Het helpt ook tegen haaruitval. - Cactusolie helpt tegen huidaandoeningen (rosacea), acne en eczeem. - Cactusolie versterkt breekbare en beschadigde nagels.
Categorie Uiterlijk en Verzorging » Algemeen ,
Uiterlijk en Verzorging » Haarverzorging
Toegevoegd op 19-04-2012
Contactpersoon mr. S. Haleem


Relevante links

Kleurenstalen.nl
Kleurenstalen zoeken? Meer dan 50.000 verschillende kleuren van meer dan 30 verschillende verfmerken. Ruim 30.000 kleurenplannen als inspiratiebron.

Categorien: Cultuur » Algemeen , Uiterlijk en Verzorging » Algemeen , Winkels » Mode & Kunst

Overhemd op maat
Ettemadis is een bedrijf gevestigd in Den Haag en gespecialiseerd in het vervaardigen van overhemden op maat. Kom gerust een keer langs of kijk in onze webshop!

Categorien: Internet » Algemeen , Uiterlijk en Verzorging » Algemeen , Winkels » Mode & Kunst

Alle soorten spijkerbroeken
Spijkerbroeken zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, waarbij de modellen elk een andere benaming kennen door de specifieke kenmerken.

Categorien: Uiterlijk en Verzorging » Algemeen , Winkels » Mode & Kunst

Pedicure Rijswijk
Pedicure Rijswijk doet naast salon behandelingen ook pedicure behandelingen aan huis. Nieuwe cliënten ontvangen een leuke korting op de eerste behandeling. Zie de website voor meer informatie over...

Categorien: Gezondheid » Algemeen , Uiterlijk en Verzorging » Algemeen

Voordeelcode Yves Rocher
Op onze website vind u alle informatie over leuke nieuwe producten en aanbiedingen voor de populaire webwinkel Yves Rocher. Natuurlijk vind u hier ook alle informatie over acties en kortingscodes....

Categorien: Uiterlijk en Verzorging » Algemeen , Winkels » Algemeen , Winkels » Webwinkels