Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel 50 jaar hoera het adres voor de betaalbare zanger,gitarist
Website http://www.50jaarhoera.nl
Omschrijving U wordt binnenkort 50 jaartjes jong en zoekt de muzikant die niet alleen betaalbaar is maar ook dat repertoire heeft waar u lekker op kan dansen en veel herinneringen aan heeft? u wilt tevens dat er ook gepraat kan worden en zoekt dus een muzikant die zijn volume zodanig kan sturen dat beide mogelijk is ;lekker dansen maar ook praten? Nou die heeft u bij deze gevonden en deze allround ervaren zanger gitarist met in eigen studio gemaakte orkestbanden klinkt niet alleen als een volledige band hij kost dat zeker niet !!! Ik heb tevens HET repertoire dat gerust breed te noemen is en de soundtrack van de eerste helft van uw leven genoemd mag worden.. van U2 tot Hazes kijk maar eens op mijn websites; www.50jaarhoera.nl www,ericekkerman.nl Ik maak van uw feestje een FEEST!!!!
Categorie Fun » Algemeen ,
Fun » Evenementen ,
Tweedehands » Marktplaatsen
Toegevoegd op 18-04-2012
Contactpersoon ekkerman


Relevante links

Goodforfun
ALLES VOOR UITGAAN EN JOUW VRIJE TIJD. DAGJES WEG, EEN LEUK KADO, RELAXEN, ACTIEF RACEN, CONCERTEN EN FESTIVALS. Fietsen in de grotten, paragliding, skydiven, zweefvliegen, high tea in de hoogte,...

Categorien: Cultuur » Algemeen , Fun » Algemeen , Relatie » Algemeen

Winkelkraam.nl
Gratis adverteren doet u bij Winkelkraam.nl - De jongste en snelst groeiende gratis advertentie site van Nederland. Open nu gratis uw eigen kraam!

Categorien: Tweedehands » Algemeen , Tweedehands » Marktplaatsen

Behangbomen
By Merly, met tientallen silhouetten en keus uit meer dan 100 patronen bieden wij het grootste assortiment behangbeesten, behangfiguren en behangbomen online.

Categorien: Fun » Algemeen

Partyhouse.nl - opposuits
De nieuwe trend in verkleedland: Opposuits! Steel de show met deze opvallende en trendy opposuits uit onze verkleedwinkel. Partyhouse is een online verkleedshop met opposuits, morphsuits, halloween...

Categorien: Fun » Evenementen

E-drumstel: alles over elektronische drums
informatieve website voor muzikanten. bedrijvengids, blog en meer!

Categorien: Elektronica » Algemeen , Media » Algemeen , Tweedehands » Marktplaatsen