Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Byxanthe, sieraden gemaakt met passie
Website http://www.byxanthe.com
Omschrijving In mijn webshop vind U een selectie van handgemaakte sieraden waarvan er niet 12 in een dozijn passen. Elk sieraad is uniek en wordt slechts eenmalig vervaardigd. Alle sieraden zijn gemaakt met passie en liefde en ik hoop dat u dit voelt wanneer ze door u gedragen worden. Ik werk voornamelijk met onderdelen van sterling 925 zilver, bali sterling zilver of Thai Hill tribe zilver en met Swarovski elementen. Deze combineren het mooiste met handgemaakte kralen van diverse voornamelijk uit de U.S.A afkomstige glas kunstenaars. Ook maak ik regelmatig gebruik van mineralen in diverse vormen en maten. De parels die ik verwerk in mijn sieraden zijn of Swarovski glasparels dan wel zoet of zoutwater parels.
Categorie Uiterlijk en Verzorging » Algemeen ,
Winkels » Mode & Kunst ,
Winkels » Webwinkels
Toegevoegd op 03-03-2012
Contactpersoon marga verhoeven


Relevante links

Chihuahua kleding
Chifashion is een webshop met chihuahua kleding.

Categorien: Dieren en Landbouw » Algemeen , Dieren en Landbouw » Dierenwinkel , Winkels » Webwinkels

Kinderwagens
Op zoek naar een kinderwagen? De bekende kinderwagens op een rij met veel informatie en tips! Welk model past bij jou en je kind? Bekijk de demonstratie video's!

Categorien: Relatie » Algemeen , Winkels » Webwinkels

Webshop Martinique
Goedkope nagelproducten, alles voor acryl- en gelnagels. Heel veel nailart vanaf € 0,49. Design tips, apparatuur, en nog veel meer...

Categorien: Uiterlijk en Verzorging » Algemeen , Winkels » Webwinkels

Jasje Handtasje
Bent u opzoek naar een betrouwbare webwinkel waarbij u diverse mode artikelen kunt kopen? Bekijk dan snel jasjehandtasje.nl voor meer informatie en het assortiment.

Categorien: Winkels » Mode & Kunst

Guess hoesje iPhone 5
Guess hoesje iPhone 5 nu zeer goedkoop en scherp geprijsd te bestellen op de website van OnlinePakhuis! Enorm groot assortiment waar u zeker uw keuze kunt maken uit de mooiste en beste geprijsde...

Categorien: Winkels » Webwinkels