Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Koga Yamabushi Ninjutsu, Sensei Titus Jansen
Website http://www.kageryudojo.nl
Omschrijving In Winschoten (Groningen) zit sportschool: Kage Ryu Dojo van Sensei Titus Mathijn Jansen. Deze sportschool biedt u: Koga Ryu Ninjitsu, Nunchaku, Grassiva Selfdefense system en het Lin uei Jitsu zelfverdedigingssysteem. Dhr Sensei Titus Jansen is een ninja meester van de Koga Ryu Ninjitsu Clan. Hij heeft in de jaren negentig meegevochten in "Full Contact Kumite" wedstrijden bij de Black Dragon Society en kwam daar succesvol uit. Sensei Titus Jansen is een persoonlijk student van de grootmeester Sensei A. Kimitake. Een bijzondere man een bijzondere sportschool en nu open voor een ieder die deze heimelijk kennis wil vergaren. Kom dus direct langs.
Categorie Sport » Algemeen
Toegevoegd op 10-02-2012
Contactpersoon Titus Jansen


Relevante links

morvanverhuur
rust ruimte en natuur ,krijgt u bij morvanverhuur Een gite voor 6 personen ,zeer landelijk gelegen,met aale confort speeltuin ,zwembad ,hotspot,Gelegen in Bourgondie op een domein van 5000m2 in...

Categorien: Sport » Algemeen , Vakantie » Algemeen , Zoeken » Startpagina

Manege
Ben je op zoek naar een manege, kijk dan zeker op onze site. Snel en eenvoudig kan je er in contact komen met één of meerdere maneges tegelijk. Neem dus beslist een kijkje over de grens!

Categorien: Dieren en Landbouw » Algemeen , Sport » Algemeen

Zillinger Molenaar & Verdonk advocaten Heerenveen
Advocatenkantoor Heerenveen, gespecialiseerd in het sportrecht.

Categorien: Sport » Algemeen , Zakelijk » Algemeen

Kitesurfschool
KITEZONE is een informatie-, testcenter en kitesurfschool. Bij ons kan je terecht om spullen te testen, met al je vragen en om kitesurflessen te volgen. Wij zitten aan het strand te Zandvoort,...

Categorien: Sport » Algemeen

Sigg Drinkflessen en Thermosflessen
Swiss Original is gespecialiseerd in Sigg drinkflessen, Thermosflessen en Accessoires. Uitermate geschikt voor Outdoor activiteiten, vakantie en vrije tijd.

Categorien: Sport » Algemeen , Vakantie » Algemeen , Winkels » Webwinkels