Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel tekenen en schilderen
Website http://www.hobbyschool.be/cursusaanbod/thuisstudie-tekenen-en-schilderen/
Omschrijving Iedereen heeft een uniek talent om te tekenen en te schilderen. Vaak zijn we onzeker, maar vergis je dus niet, ook jij kan met behulp van technieken en weetjes ontdekken welke stijl je ligt en waar je sterk in bent. Hou je van tekenen en schilderen? Ben je artistiek aangelegd? Of vind je net dat je er niets van terecht brengt, ook al wil je niets liever dan je creativiteit een kans geven? Wil je graag starten met een uitdagende hobby? Of wil je jouw talent verder verfijnen en perfectioneren? Dan is de thuiscursus tekenen en schilderen van De Hobbyschool beslist iets voor jou! Deze opleiding is ontwikkeld door een ervaren docente plastische opvoeding met jarenlange praktijkervaring. De cursus leert je stap voor stap te tekenen en te schilderen op een erg duidelijke en gemakkelijke manier. Deze thuiscursus is dus voor iedereen toegankelijk. Deze opleiding belicht alle aspecten van het tekenen en schilderen. Eerst ga je dieper in op de verschillende tekenmaterialen zoals papiersoorten, het potlood, de ledenpop, schilderdoeken, etcetera. Verder krijg je ook verschillende tekentechnieken onder de knie. Zo leer je te werken met krijt, grafiet, aquarelverf, wasco, waterverf, olieverf… Daarna maak je kennis met de verschillende manieren van kijken en observeren. Dit is namelijk de basis van jouw teken- en schilderkunst.
Categorie Cultuur » Kunst
Toegevoegd op 26-01-2012
Contactpersoon reshma


Relevante links

Vakantie Chambres dhotes
In het uiterste zuiden van Frankrijk, niet ver van de spaanse grens (15 km) en op 25km van de middellandse zee. Achterliggend het Massief van de Canigou. Kamers/gite/terrassen ver zicht op zee...

Categorien: Cultuur » Kunst , Vakantie » Autovakantie , Vakantie » Zomervakantie

Piano huren
piano huren online

Categorien: Computers » Software , Cultuur » Kunst , Cultuur » Musical

KunstKijkenKunstKopen.nl
Kunstkijkenkunstkopen.nl is een dochter van PARC, al meer dan 15 jaar uitgever van grafiek, kunst in gelimiteerde oplage. De 4 K's staan niet alleen voor de website waar u comfortabel Kunst kunt...

Categorien: Cultuur » Algemeen , Cultuur » Kunst

liefdesverdriettips
Liefdesverdriet verwerken is nooit makkelijk. Er is geen snelle manier om de pijn te stoppen helaas. Stoppen met houden van je ex is geen keuze.

Categorien: Cultuur » Kunst

Geld verdienen met fotografie
Is fotografie je hobby? Alles wat je wilt weten over hoe je online geld kan verdienen met je foto's lees je in dit ebook, een must voor elke fotograaf!

Categorien: Cultuur » Kunst , Educatief » Boeken , Zakelijk » Algemeen