Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Plus2db licht , geluid en entertainment
Website http://www.plus2db.nl
Omschrijving Plus2db is een allround bedrijf op het gebied van licht, geluid en entertainment. Vanuit Oosterzee (Friesland) bieden wij diverse diensten op professioneel niveau. U kunt hierbij denken aan het inhuren van een licht- of geluidsman voor een optreden van een band of solist of het compleet (mede-) organiseren van een evenement. Denkt u hierbij aan het verzorgen van bijvoorbeeld een band, licht- en geluidsapparatuur, catering etc. voor een feestweek of bruiloft. Door onze jarenlange ervaring en grote netwerk kunnen wij u altijd een passend aanbod doen. Wat uw budget ook is, kwaliteit staat bij ons voorop. Nog even een kleine opsomming van enkele diensten waar u Plus2db voor kunt benaderen: - Bemiddeling in bands, artiesten, licht en geluid - Inhuren van DJ en/of Drive-in show - Inhuur van licht- en geluidstechnici - Verkoop van hard- en software tbv horeca en dj's - Verhuur van licht- en geluidsapparatuur - Verkoop van licht- en geluidsapparatuur En nog veel meer. Wilt u weten wat Plus2db voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Categorie Computers » Hardware ,
Cultuur » Algemeen ,
Fun » Discotheken
Toegevoegd op 05-01-2012
Contactpersoon S vd Giessen


Relevante links

kingsplace-radio
beleef uw jongere jaren met muziek uit de jaren 45 50 60 70 80 en 90s

Categorien: Cultuur » Algemeen , Media » Radio , Winkels » Media

Oculus Rift te huur
Oculus Rift huren voor bedrijven, scholen en evenementen. Maak kennis met Virtual Reality!

Categorien: Computers » Algemeen , Computers » Hardware , Computers » Software

Schilderijen
Bent u opzoek naar een mooi schilderij, dan kunt u terecht bij kunstvoorjou, alle schilderijen zijn handgeschilderd door Europese kunstenaars. Kunstvoorjou heeft een gevarieerd aanbod aan...

Categorien: Cultuur » Algemeen , Cultuur » Kunst

Uitjeszoeker - concerten
Uitjes zoeken is een site waar makkelijk naar evenementen, rectreatie of andere uitstapjes kan worden gezocht in heel nederland. van een pretpark tot musea bezoek.

Categorien: Dieren en Landbouw » Dierenpark , Fun » Discotheken , Fun » Evenementen

Kengzo
Restaurant Kengzo is gevestigd in het voormalige postkantoor in hartje Waalwijk. In dit monumentale pand komen heden en verleden bij elkaar.

Categorien: Cultuur » Algemeen