Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel Stichting Rechtswinkel Zuid-West Nederland
Website http://rechtswinkelzwn.nl/
Omschrijving De Stichting Rechtswinkel Zuid-West Nederland is een nieuwe speler op de juridische markt wanneer het gaat om laagdrempelige rechtshulpverlening aan de sociaal en economisch zwakkeren in onze samenleving. De Stichting Rechtswinkel Zuid-West Nederland is gevestigd midden in het centrum van Roosendaal en is hierdoor gemakkelijk bereikbaar. De rechtswinkel is de enige in de regio van Zeeland en Roosendaal, Bergen op Zoom en omstreken. De rechtswinkel is opgericht omdat blijkt dat er veel vraag is naar laagdrempelige rechtshulpverlening in deze regio omdat er immers geen andere rechtswinkel in de regio bestaat. Een van onze doelen is ook het helpen van niet westerse allochtonen met juridische problemen omdat deze groep vaak aan de kant wordt geschoven. Wij willen er voor zorgen dat niemand aarzelt om bij ons binnen te stappen. Iedereen verdient de hulp waar het nodig is! De Stichting Rechtswinkel Zuid-West Nederland steunt op de inzet van vrijwilligers, dit zijn voornamelijk rechtenstudenten die onder begeleiding van advocaten en juristen gedegen rechtshulp kunnen verlenen aan degene die dat het hardst nodig hebben. Stichting Rechtswinkel Zuid-West Nederland onderscheidt zich van andere rechtswinkels door middel van kennis van een breder aanbod aan rechtsgebieden. Zo kunnen we naast de rechtsgebieden arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en letselschade, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht en consumentenrecht ook advies geven over het vreemdelingenrecht en het immigratierecht. In verschillende situaties kan u zich afvragen wat uw rechten en plichten nu eigenlijk zijn. En hoe u een beroep kunt doen op die rechten. Het kan zich voordoen als u bijvoorbeeld een conflict heeft met u werkgever of als u een brief krijgt van de gemeente of belasting waar u helemaal niets van begrijpt. In dergelijke en veel andere gevallen staat Stichting Rechtswinkel Zuid-West Nederland voor u klaar om u te helpen en van advies te voorzien. In bepaalde gevallen kan de Rechtswinkel namens u optreden en voor u verder onderhandelen.
Categorie Zakelijk » Algemeen
Toegevoegd op 05-09-2011
Contactpersoon Kim Lazeroms


Relevante links

Schuifpui levering en plaatsing
Bent u op zoek naar een bedrijf wat een schuifpui in uw huis kan plaatsen? Bij ons kunt u vrijblijvend offertes vergelijken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

LNQ Schoonmaakbedrijf Leiden
LNQ is een schoonmaakbedrijf en glazenwassersbedrijf. Wij helpen bedrijven door de hele regio zuid holland.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

MERWEtechniek B.V.
Merwetechniek leverancier van onderdelen veiligheidsmiddelen voor het werken aan elektrische installaties en leverancier van REMA batterijstekers.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Loodgieter Almere
Zoekt u een loodgieter in Almere? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend en beschikken over een 24 uur spoed service voor noodgevallen

Categorien: Vastgoed » Bouwbedrijven , Vastgoed » Wonen , Zakelijk » Algemeen

Caribex Shipping
Caribex Shipping is een exportbedrijf gespecialiseerd in het verschepen van volle containers, zwaar materiaal en auto's van en naar Curacao, Bonaire, Aruba en Suriname.

Categorien: Zakelijk » Algemeen