Gratis je link aanmelden op Cybercell.nl met Pagerank 3!

Linkoverzicht

AdvertentiesTitel EVC Loket
Website http://www.evcloket.nl/
Omschrijving EVC loket: * werkt samen met een dicht vertakt netwerk van mbo- en hbo-instellingen in Nederland * fungeert als voorportaal voor deze partijen * biedt het volledige aanbod van EVC trajecten op mbo- en hbo niveau * stemt af met examencommissies van onderwijsinstellingen voor een goede koppeling tussen EVC en een eventuele vervolgopleiding * verkort wachttijden voor kandidaten * zorgt voor een ‘warme overdracht’ van de kandidaat naar een onderwijsinstelling van uw keuze
Categorie Educatief » Algemeen ,
Zakelijk » Algemeen
Toegevoegd op 29-11-2010
Contactpersoon M Meijs


Relevante links

Notaris België
Ben je op zoek naar een notaris, zoek dan zeker op onze site. Snel en eenvoudig kan je er in contact komen met één of meerdere notarissen tegelijk.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Stock Harvest
Wij bieden koersdoelen aan de hand van de technische, kwantitatieve en fundamentele analyses. Onze analyses geven een voorspelling weer op de korte, midden en lange termijn van een aandeel.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Restaurant Roden
Ben je op zoek naar een leuk en gezellig restaurant in de omgeving van Roden? Breng dan eens een bezoekje aan Jachtlust Steenbergen. Een rustige plek om heerlijk te eten en te overnachten.

Categorien: Zakelijk » Algemeen

Beyn Mensenwerk
Beyn begeleidt via outplacement, loopbaanadvies en re-integratie en werkt voornamelijk op basis van no cure no pay.

Categorien: Zakelijk » Algemeen